Kurtulmuş: Kazanacağız

Kurtulmuş: Kazanacağız

13.06.2018 15:09:13

Silivri'de düzenlenen iftar programına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 24 Haziran'daki seçimin hayati öneme sahip olduğu değerlendirmesini yaparak Türkiye'nin demokratik istikamette daha güçlü olmak mecburiyetinde olduğunun altını çizdi. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programı kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Palmiye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftarda ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

CUMHUR İTTİFAKI SÜRECİ İLE İLGİLİ KONUŞTU
İftar programında sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine hitap eden Bakan Numan Kurtulmuş, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin seçimlerden açık ara birinci olarak çıkacağını belirterek, “Bu kalan sürenin çok iyi değerlendirilmesi lazım. Biz bu kadar yıldır iktidardayız, bu kadar tecrübeli bir siyasi hareketiz diye bir özgüven içerisinde yan gelip yatamayız. Şunu biliyoruz ki peşin peşin kazanılmış hiçbir seçim yoktur. İlk andan itibaren bunu söylüyoruz. Seçimi kazanmak, seçim meydanlarında halkla çok iyi ilişki kurarak, köy köy, ev ev, kapı kapı dolaşarak, insanların önce gönlünü ve zihnini kazanmakla mümkündür. Dolayısıyla oy vermek nihayetinde bir dakikalık iş ama insanları oy vermeye götürecek olan süreçse yoğun ve meşakkatli bir iştir.” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTİKAMETİNDE MÜCADELE VURGUSU
Önümüzdeki dönem Türkiye'nin yeni sistemini köklendirme dönemi olacağına vurgu yapan Kurtulmuş, “Bu millet tarih boyunca çok uğraştı ve 72 düvele karşı mücadele etmeyi başardı. Güçlü Türkiye istikametinde hep beraber bu mücadelemizi sürdürelim. Elin oğluna muhtaç olmadan, ondan silah veya herhangi bir destek almadan, kendi işimizi kendimiz halledebilecek güç ve kuvvete ulaşalım. Bunun içinde güçlü Türkiye istikametinde yürümeye kararlı olan bir siyasi kadroya ihtiyacı vardır. Çok açık söylüyorum Tayyip Erdoğan karşıtlığından bu millete fayda gelmez. Onun için bu kampanya bizim açımızda olumlu bir kampanya olarak yürüyor. Her gün biraz daha üstüne koyarak devam ediyoruz. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da çok başarılı bir sonuç alacağız. Siyasi tecrübeyle söylüyorum ki; milletimiz 24 Haziran'ı nefesini tutmuş bekliyor. Bu mücadeleyi inşallah kazanacağız ve Türkiye'nin yeni ve güçlü Türkiye istikametinde yürüyüşüne devam etmesini sağlayacağız.” dedi.
Bakan Kurtulmuş iftar programı sonrası Aras ailesine ev ziyareti gerçekleştirerek Silivri programını sonlandırdı.
Haber Merkezi

YORUM YAP